dimecres, 18 d’abril del 2012

REPRESENTACIÓ DE LA LLEGENDA DE...

...Sant Jordi. Avui a l'escola hem realitzat activitats diferents, culturals, divertides, originals... A primera hora del dematí l'Enric (el mestre d'English) ha vingut com cada dimarts a la nostra classe, però... no ha fet anglès. Ens ha llegit uns breus i preciosos poemes (ell en sap molt d'això!!!) Entre tots hem intentat pensar en paraules per crear un poemes, paraules boniques, màgiques, tendres... ens ha costat una miqueta, però és que ens estem tot just iniciant en l'encissador món de la poesia. Després hem escoltat una cançó-poema d'en Xesco Boix, un músic i cantant català que principalment composava per infants com nosaltres. La cançó es titulava "Cara d'estel" i hem hagut de tancar els ulls per endinsar-nos en la cançó, imaginar que érem algun element de la natura i deixar-nos emportar, ha estat tota una experiència... Us pujarem un vídeo, els propers dies, perquè ens pogueu veure!
Després hem anat al gimnàs a veure una representació de la llegenda de Sant Jordi una miqueta diferent... sí, sí... ens l'han explicat des del punt de vista dels personatges: un drac que no era tan dolent com la gent creia, un cavaller amb ganes d'apuntar-se un tant, i una princesa valenta com ella sola! I a més a més ens l'han explicat ni més ni menys l'autora del llibre, la il·lustradora i l'editora. Què us sembla?
Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Digital slideshow customized with Smilebox

1 comentari:

  1. M'ha encantat l'Smile Box que ens has adjuntat. Els nens i nenes estan embadalits davant l'espectacle. Quina obra més original, no? Gràcies.

    Una abraçada.

    ResponElimina