MOMENTS MÀGICS!


  • La setmana passada el Jan ens va portar a la classe uns molinets i una papallona molt bonica de colors per guarnir la classe ara que arriba la PRIMAVERA!!! Gràcies Jan! Ens has d'ensenyar a fer aquesta papallona, eh? :)
  • L'entussiasme i il·lusió amb el que preparen la disfressa els Dracs, ens fa viure moments màgics a l'aula i els volem compartir amb tots i totes vosaltres!
 


  • La setmana passada la Judith ens va portar a la classe unes sabates. No eren unes sabates qualsevol, eren unes sabates màgiques; eren de color rosa i brillants. Ens va explicar que eren per disfressar-se per Carnaval. Amb aquestes sabates podia fer salts màgics, ballar como una princesa...Gràcies per compartir amb la resta de mamuts aquest regal tan especial!

  • Aquesta setmana el Fran ens ha portat la seva guitarra a la classe i hem pogut veure com és, com sona, quines són les seves parts i el més important l'hem pogut tocar tots i totes.


Click to play this Smilebox newsletter
Create your own newsletter - Powered by Smilebox
This newsletter design made with Smilebox

  • La Carlota, aquests dies de festa ha fet de cuinera i el dimecres passat va portar a la classe uns panellets que va preparar amb la Martina, la seva germana. Eren de coco i pinyons, estaven.... mmmmmm boníssims. Moltes gràcies!!!!Click to play this Smilebox collage
Create your own collage - Powered by Smilebox
Free collage made with Smilebox


  • L'Arturo , aquest cap de setmana, s'ha endut al Tom, i junts han recollit aquestes petxines de mar per a tots els Mamuts. Les hem observat, hem vist el seu color, la textura que tenen, l'olor que desprenen, hem estampat amb elles, hem vist com són per dintre i per fora... Moltes gràcies Arturo!

Click to play this Smilebox collage
Create your own collage - Powered by Smilebox
A free collage by Smilebox


  • La Karen ens ha portat arena d'Egipte!!! Però... què és Egipte??? Com que no ho teniem gens clar, hem anat a fer una visita a P4, que tenen llibres sobre aquest tema i ens hem informat una mica: hem vist el riu Nil, les Piràmides, mapes, jeroglífics... i alguna momia!!!